Προσφορές για μέλη
PDF Εκτύπωση E-mail

O απόφοιτος μας Γριτσόπουλος Αθανάσιος (1996) είναι ιδιοκτήτης της ατομικής επιχείρησης “GA Solutions”, η οποία προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής. Κύριος τομέας υπηρεσιών της GA Solutions είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή λογισμικού, ιστοσελίδων, μελέτες δικτύων κλπ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Η απόφοιτος των σχολείων μας Ελένη Οικονόμου με αντικείμενο σπουδών τις Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία, αναλαμβάνει τη κατασκευή της  εταιρικής σας ιστοσελίδας. Δείγμα της δουλειάς της αποτελεί και η παρούσα ιστοσελίδα, την οποία προσέφερε για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος (2003) εργάζεται στην εταιρεία Otis Elevator Company ως Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων. Για οποιαδήποτε εγκατάσταση νέου ανελκυστήρα αλλά και αναβάθμιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα κάτωθι: 

Τηλ. 210 8200537
email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


free pokerfree poker