Επαγγελματική Διασύνδεση

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ανακαλύψαμε ένα νέο τρόπο για να φέρουμε πιο κοντά τους αποφοίτους μας. Στην ενότητα αυτή, που διαιρείται σε τρεις κατηγορίες, θα βρείτε βιογραφικά συναποφοίτων μας που αναζητούν εργασία, προσφερόμενες θέσεις από μέλη μας που επιθυμούν να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις τους, και προσφορές φτιαγμένες από αποφοίτους για αποφοίτους, σε ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών.

 

Στείλτε μας τις αγγελίες σας!PDF Εκτύπωση E-mail

O απόφοιτος μας Γριτσόπουλος Αθανάσιος (1996) είναι ιδιοκτήτης της ατομικής επιχείρησης “GA Solutions”, η οποία προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής. Κύριος τομέας υπηρεσιών της GA Solutions είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή λογισμικού, ιστοσελίδων, μελέτες δικτύων κλπ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Η απόφοιτος των σχολείων μας Ελένη Οικονόμου με αντικείμενο σπουδών τις Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία, αναζητά εργασία σε αντίστοιχο αντικείμενο. Έχει ολοκληρώσει τη πρακτική της στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ για ορισμένο διάστημα παρέδιδε μαθήματα πληροφορικής στα απογευματινά τμήματα των σχολείων μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6976059090

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Η απόφοιτος των σχολείων μας Ελένη Οικονόμου με αντικείμενο σπουδών τις Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία, αναλαμβάνει τη κατασκευή της  εταιρικής σας ιστοσελίδας. Δείγμα της δουλειάς της αποτελεί και η παρούσα ιστοσελίδα, την οποία προσέφερε για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος (2003) εργάζεται στην εταιρεία Otis Elevator Company ως Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων. Για οποιαδήποτε εγκατάσταση νέου ανελκυστήρα αλλά και αναβάθμιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα κάτωθι: 

Τηλ. 210 8200537
email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


free pokerfree poker