Εκδηλώσεις
Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση 2012

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Barak η καθιερωμένη μας συνάντηση πριν την άφιξη του νέου χρόνου, για να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιραστούμε όσα μας συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε.

Φυσικά δεν έλειψαν τα δώρα, με την απόφοιτό μας, κ. Θεοδώρα Αραμπατζή, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, να προσφέρει στο τυχερό μας φίλο που κληρώθηκε, μία θεραπεία από τη "ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ".

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα μας στο Facebook.

 
100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος μας διοργάνωσε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα τελετών του Πολεμικού Μουσείου επετειακή εκδήλωση με θέμα "Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-13, 100 Χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης". Ομιλητής ήταν ο κ. Ευάνθης Χατζηβασιλείου, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα...
 
Μια βραδιά στον Ασβεστόλακο

Στην αρχή του Φθινοπώρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάνστηση μετά τη καλοκαιρινή ανάπαυλα, την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 στον "Ασβεστόλακο" στο Μαρούσι. Ευχαριστούμε Θερμά όσες και όσους βρέθηκαν κοντά μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο Facebook.


 
Καλοκαιρινή Συνάντηση υποδοχής νέων αποφοίτων

'Αλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και μία ακόμη τάξη αποφοίτησε από τα σχολεία της Ελληνικής Παιδείας. Έτσι με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε τους νέους μας φίλους και φίλες αλλά και το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών, με την καθιερωμένη μας καλοκαιρινή συνάντηση τη Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 στο Ακρωτήρι Boutique (Βασ. Γεωργίου Β5, Άγιος Κοσμάς).

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα μας στο facebook.

 

 
Μία Κυριακή... στο Μουσείο Ακρόπολης

Εγκαινιάζοντας το νέο κύκλο εκδηλώσεων του Συλλόγου Αποφοίτων των Σχολείων Η Ελληνική Παιδεία συναντηθήκαμε τη Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 στο Μουσείο Ακρόπολης για το πρώτο μας απόγευμα στα Μουσεία της Αθήνας. Ευχαριστούμε την καθηγήτρια των σχολείων μας και αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Μαρία Χρόνη, για την υπέροχη ξενάγηση της.

 

δείτε φωτογραφίες εδώ
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker