Εκδηλώσεις
Δεύτερη Συνάντηση Υγειονομικών Αποφοίτων

Τη Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επαγγελματική συνάντηση υγειονομικών αποφοίτων,προκειμένου να ανταλλάξουν σκέψεις,να πάρουν πρωτοβουλίες και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.
 
Ημερίδα Ενημέρωσης για τη τακτοποίηση ακινήτων

Στις 21 Μαρτίου 2012, ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία", φιλοξένησε στο χώρο εκδηλώσεων του γυμνασίου Αμαρουσίου, τον Αντρέα Παπαγιάννη (κατασκευαστή), την 'Ερση Βυτόγιαννη (Αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ) και τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο (Πολιτικό Μηχανικό MSc, DIC) σε μια ημερίδα ενημέρωσης για την τακτοποίηση αυθαιρέτων κτηρίων και την έκδοση πιστοποιητικών ακινήτων (ενεργειακά & δόμησης.) Υλικό από την παρουσίαση του θέματος, μέσα από τα μάτια της Έρσης Βυτόγιαννη και του Αναστάσιου Γεωργακόπουλου θα βρείτε εδώ.

 
Κοπή Βασιλόπιτας 2012


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματκών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο Μέγαρο, Ρηγίλλης 1, Αθήνα) πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας για την Κοπή της Βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν για τη προσφορά τους οι υπηρετήσαντες τους μαθητές των σχολείων μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, κ. Ελένη Σκάρπα, κ. Βασιλική Βακαλοπούλου, κ. Αγγελική Γκατζάρου και ο κ. Ευριπίδης Ιεσσαί.


Δείτε φωτογραφίες εδώ
 
Ετήσιος Εκκλησιασμός 2012

Στα πλαίσια της εορτής των Τριών Ιεραρχών τελέστηκε ο ετήσιος εσπερινός του συλλόγου μας στο φερώνυμο Ιερό Ναό του συγκροτήματος Αμαρουσίου, τη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012, ενώ τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2011

Όλοι μας, με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μοιραστήκαμε μία από τις τελευταίες βραδιές του 2011. Την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011, στο Galaxy Bar του Ξενοδοχείου Hilton (Βασ. Σοφίας 46) γιορτάσαμε μαζί για το νέο χρόνο που έρχεται,αποχαιρετίσαμε το 2011 και μοιραστήκαμε όσα μας έκαναν χαρούμενους, περήφανους ή μας προβλημάτισαν τη χρονιά που πέρασε!

Δείτε φωτογραφίες εδώ
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker