Εκδηλώσεις
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στις αρχαιρεσίες της Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου 2011, μετά την δυναμική προσέλευση των αποφοίτων των Σχολείων μας, εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, απαρτιζόμενο από αποφοίτους κάθε περιόδου.

Κατόπιν της πρώτης σύγκλισης του Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2011, από τον πρώτο κατά σειρά εκλογής και απερχόμενο Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Καραθάνο, αποφασίστηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας:

Πρόεδρος:

Επαμεινώνδας Στυλόπουλος (1998)

Αντιπρόεδρος Α’:

Δημήτριος Αποστολόπουλος (1995)

Αντιπρόεδρος Β’:

Μαρία Χρόνη (1982)

Γενικός Γραμματέας:

Νίκος Παπαδέλης (1978)

Ταμίας:

Γιάννης Λυκούδης (1981)

Ειδική Γραμματέας:

Αλεξία – Μαρία Γιαγκίνη (2006)

Μέλη (σε αλφαβητική σειρά):

Άγγελος Βακαλόπουλος (1976)

Παύλος Βακαλόπουλος (1986)

Χρυσούλα Δημητρακάκη (1973)

Κατερίνα Βερροίου – Πιτέλλου (1974)

Έρση Βυτόγιαννη (1996)

Χαράλαμπος Καραθάνος (1978)

Μαρία - Στεφανία Κατσίαπη (2001)

Ανδρέας Παπαγιάννης (1978)

Κωνσταντίνος Σπύρου (1999)


Συγχαίρουμε τους εκλεγέντες και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία και την αμέριστη στήριξή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων των Σχολείων μας, και ελπίζουμε στη συνεχή παρουσία σας στις δράσεις του Συλλόγου μας.

 

 
Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες 2011

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων «η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) πραγματοποίησε τη τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία συνδυάστηκε με τις προβλεπόμενες βάσει καταστατικού αρχαιρεσίες οι οποίες έλαβαν χώρα την  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, στο σχολικό συγκρότημα Αμαρουσίου.


Θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν τα κάτωθι:
- Απολογισμός 2008-2011 από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
- Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή των υποχρεώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 15μελους Διοικητικού Συμβουλίου.

 

φωτογραφικός φακός
 
Party Υποδοχής Αποφοίτων 2011

 

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, και o Σύλλογός μας διοργάνωσε την Υποδοχή των Αποφοίτων του 2011 στην παρέα μας.Τη Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, στο Ακρωτήρι Boutique* (Βασ.Γεωργίου Β5, στη Παραλία Αγίου Κοσμά), καλωσορίσαμε τα νέα μας μέλη και το καλοκαίρι, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το δυνατό παρόν σας, μας έδωσε μεγάλη χαρά.

Δείτε φωτογραφίες εδώ
 
Πρώτη Καλοκαιρινή Συνάντηση 2011

Την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας καλοκαιρινή συνάντηση για το 2011, στη ταβέρνα "Η Μουριά". Σε ένα χώρο που μύριζε έντονα καλοκαίρι, είχαμε την ευκαιρία να φάμε μαζί και να συζητήσουμε για όσα μας απασχολούν, προετοιμαζόμενοι για το καλοκαίρι που ήδη είχε κάνει την εμφάνισή του.

φωτογραφικός φακός
 
Μουσική Εκδήλωση

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμαρουσίου είχαμε τη τιμή να παρακολουθήσουμε μία εκπληκτική συναυλία Μουσικής Δωματίου για βιολί και πιάνο,με τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Peter Clemente και Τζένια Μανουσάκη,που ερμήνευσαν έργα των Brahms, Schumann και Θεοδωράκη.

Μέρος της συναυλίας αποτέλεσε και το νανούρισμα του κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μας ξενάγησε προσωπικά στο μαγικό αυτό κόσμο της Μελωδίας.

Δείτε υλικό από την εκδήλωση
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker