Εκδηλώσεις
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2007

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" είχε την χαρά να διοργανώσει για ακόμη μία χρονιά,τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τουπου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο “Hilton” στο χώρο του Galaxy, τη Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2007.

φωτογραφικός φακός
 
Κοπή Βασιλόπιτας 2011

H καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας μας έλαβε χώρα τη Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011 στο χώρο του εστιατορίου "LIFE CUISINE". Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ακόμα μία αφορμή συνάντησης και γνωριμίας για τους αποφοίτους μας, αλλά και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών για το Σύλλογό μας. Επίσης, διαθέσιμο στα μέλη μας ήταν και το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας, "Μεταξύ μας...".


Στα πλαίσια της φετινής εκδήλωσής μας τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στα σχολεία "Η Ελληνική Παιδεία" οι πρώην καθηγητές μας κ. Αναστάσιος Καραΐσκος και κ. Χρήστος Λεμπέσης και οι πρώην καθηγήτριές μας κ. Ζωή Πυργιώτη και κ. Σοφία Καραμπέρη.

Ακολούθησε πρόγραμμα ζωντανής έντεχνης ελληνικής μουσικής από μουσικό σύνολο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.

φωτογραφικός φακός
 
Ετήσιος Εκκλησιασμός 2011

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος εκκλησιασμός του «Συλλόγου αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας» από κοινού με τους μαθητές των σχολείων μας στον φερώνυμο Ιερό Ναό του σχολικού συγκροτήματος Αμαρουσίου. Tη Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κυρίου κ. Κυρίλλου.

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εορτών του Δημοτικού Σχολείουκαι μικρό αφιέρωμα στους Αγίους Τρεις Ιεράρχες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου.

 
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2010

Τη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας, στο Ξενοδοχείο «St. George Lucabettus» (στην αίθουσα «Le grand Balcon»), όπου αποχαιρετήσαμε μαζί το 2010 και ετοιμαστήκαμε να υποδεχτούμε το νέο έτος, σε έναν υπέροχο χώρο με καταπληκτική ατμόσφαιρα και θέα όλη την Αθήνα!


Η εκδήλωση μας αυτή ήταν ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας. Σας ευχαριστούμε όλους σας για την παρουσία σας.


φωτογραφικός φακός
 
Χορός Υποδοχής Νέων Αποφοίτων 2010

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και φέτος διοργανώσαμε το Χορό υποδοχής των νέων αποφοίτων.Παλιότερους και νεότερους σας υποδεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά στο Ακρωτήρι Boutique τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010,για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι και τους νέους συναποφοίτους μαςμε φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα φώτα της πόλης.


φωτογραφικός φακός
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker