Εκδηλώσεις
Ετήσιος Εκκλησιασμός 2009

Την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009 ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" προσκάλεσε τα μέλη και τους φίλους του στον ετήσιο εκκλησιασμό του που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς, όπου χοροστάτησε ο Πατέρας Απόστολος.

 
Κοπή Βασιλόπιτας 2009

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας είχε την χαρά να σας προσκαλέσει στη κοπή της πίτας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Titania", τη Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2009. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κκ Νικόλαος.

 
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2008

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων η Ελληνική Παιδεία για άλλη μια φορά είχε τη χαρά να σας υποδεχθεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του, που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο "Hilton" στο χώρο του Galaxy τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008.

Είχαμε την ευκαιρία να πιούμε ένα ποτό στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, να θυμηθούμε όλα όσα κάναμε μαζί τη χρονιά που αφήνουμε πίσω και να υποδεχτούμε το νέο έτος σε έναν υπέροχο χώρο με καταπληκτική ατμόσφαιρα και θέα όλη την Αθήνα! Η εκδήλωση μας αυτή ήταν ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας. 

Η παρουσία σας εκείνη τη βραδιά μας έδωσε μεγάλη χαρά.

 
Αρχαιρεσίες Συλλόγου 2008

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε η τακτική μας Γενική Συνέλευση, η οποία συνδυάστηκε με τις προβλεπόμενες βάσει καταστατικού αρχαιρεσίες.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν τα κάτωθι:
- Απολογισμός 2006 – 2008 από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
- Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή των υποχρεώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 15μελους Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σηματοδότησε μια νέα φάση στην οποία εισήλθε ο Σύλλογός μας. Δικαίωμα ψήφου είχαν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία ήταν ταμειακώς εντάξει.

Πολλοί από εμάς βρέθηκαν εκεί και απέδειξαν έμπρακτα με τη παρουσία τους τη συμπαράσταση τους στο Σύλλογό μας και την αναγκαιότητα της ύπαρξής του.

 
Ομιλία Κ.Ζουράρι και Σ.Καργάκου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων «η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) διοργάνωσε για τα μέλη, τους αποφοίτους και τους φίλους του Συλλόγου ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008 μετά τις 19:30 με θέμα «Γλώσσα, Ιστορία και Πολιτισμός στις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες» με ομιλητές τον Κώστα Ζουράρι, πολιτειολόγο και τον Σαράντο Καργάκο, φιλόλογο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γεώργιος Πατούλης

Στην δεξίωση που ακολούθησε είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όσα προηγήθηκαν.


φωτογραφικός φακός
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker