Εκδηλώσεις
2ο επαγγελματικό Δείπνο: Συνάντηση Νομικών

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» στα πλαίσια των θεματικών μας εκδηλώσεων για τους επαγγελματίες του Συλλόγου μας, υποδέχθηκε στη συνάντηση γνωριμίας Νομικών τους αποφοίτους των σχολείων μας, οι οποίοι είναι στο επάγγελμα Δικηγόροι, Δικαστικοί και Συμβολαιογράφοι. 

Στα πλαίσια της συνάντησης γνωριμίας των Νομικών επιστημόνων του Συλλόγου μας, οι προσκεκλημένοι γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα που άπτονται των επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων στο roof garden του ξενοδοχείου PARK, δίπλα από τη πισίνα και με θέα τη βραδινή Αθήνα την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008.

 

φωτογραφικός φακός
 
1ο Επαγγελματικό Δείπνο: Συνάντηση Ιατρών

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) υποδέχτηκε τα μέλη του, τα οποία είναι στο επάγγελμα Ιατροί, στο πρώτο επαγγελματικό δείπνο που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos την Παρασκευή 23 Μαΐου. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των προσκεκλημένων σχετικά με ιατρικά ζητήματα και όχι μόνο. Επιπρόσθετα, το ανωτέρω γεγονός πλαισιώθηκε με μία σύντομη παρουσίαση σχετικά με το «Ιατρικό Σφάλμα και τις Νομικές του προεκτάσεις» από τον κ. Επαμεινώνδα Στυλόπουλο, LL.M. και Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας.


Τόσο το δείπνο αυτό όσο και η παρουσίαση που έγινε στα πλαίσιά του, εντάσσονται σε μία νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας να επιμορφώσει και να φέρει κοντά τα μέλη του, που έχουν κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Η επιτυχία του μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες ομάδες αποφοίτων την προσπάθεια αυτή.

 
Κοπή Βασιλόπιτας 2008

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" διοργάνωσε και φέτος την Κοπή της Βασιλόπιτάς του, τη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 6.00μμ στο ξενοδοχείο Imperial.Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσής μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και να θέσουμε τους στόχους μας για το νέο έτος. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας.

 
Πόλη. Μνήμες και Θρύλοι

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2007 ο Σύλλογος στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια του σχολείου "η Ελληνική Παιδεία"παρουσίασε την εκδήλωση "Πόλη. Μνήμες και Θρύλοι" στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

φωτογραφικός φακός
 
Οίνος και Πνέυμα

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2007 ο Σύλλογος μας φιλοξένησε το μελωδικό πολυθέαμα "Οίνος και Πνεύμα"στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πέυκης.Πάνω από 600 απόφοιτοι τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση μας αυτήβλέποντας την ευφροσύνη του οίνου μέσα από εικόνες και τραγούδια του λαού μαςμε τους Βασίλη και Δημήτρη Χατζινικολάου.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker