Εκδηλώσεις
Ανοικτή θέα στο σύμπαν - ελεύθερη θέα στην αλήθεια

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2007 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τα σχολεία της Ελληνικής Παιδείαςημερίδα με θέμα "ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"στο ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στα πλαίσια των εορτασμών για τα 50 χρόνια λειτουργίας.

 
Κοπή Βασιλόπιτας 2007

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2007 στο ξενοδοχείο Τιτάνια ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" έκοψε την ετήσια πίτα. Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας τόσο μέλη της διοίκησης όσο και καθηγητές των σχολείων μας. Εκείνο όμως το οποίο χαροποίησε ιδαίτερα τους διοργανωτές της εκδήλωσης του Συλλόγου μας ήταν κυρίως η θερμή ανταπόκριση των αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας, που με την έντονη παρουσία τους έδωσαν δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειας, που λέγεται Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία".


φωτογραφικός φακός
 
Αρχαιρεσίες Συλλόγου 2006

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2006 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς διεξήχθησαν οι πρώτες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας που οδήγησαν στην εκλογή και του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου. Η μαζική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου έδωσε το στίγμα της δυναμικής συνέχειας αυτής της προσπάθειας.

φωτογραφικός φακός
 
Τελετές αποφοίτησης των σχολείων μας

Παρουσία του Συλλόγου στις τελετές αποφοίτησης των τελειοφοίτων των Σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006 και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2006 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές αποφοίτησης των τελειοφοίτων μαθητών της "Ελληνικής Παιδείας" στα σχολεία των θηλέων και αρρένων αντίστοιχα.

Ο Σύλλογος των αποφοίτων παρευρέθηκε στις τελετές και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα εν δυνάμει νέα μέλη του. Ευχαριστούμε τους καθηγητές για τη στήριξή τους.

 
Εκδήλωση για τα 140 χρόνια της Μονής Αρκαδίου

Παρουσία του Συλλόγου και στήριξη της εκδήλωσης των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία" για τα 140 χρόνια της μονής Αρκαδίου

Την Κυριακή 7 Μαίου 2006 και ώρα 6-9μμ στο προαύλιο χώρο του γυμνασίου Αμαρουσίου "Η Ελληνική Παιδεία" διοργανώθηκε εκδήλωση για τα 140 χρόνια της μονής Αρκαδίου της Κρήτης. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν το θεατρικό "Αρκάδι 1866 - 2006", να ακούσουν παραδοσιακή κρητική μουσική και να παρακολουθήσουν κρητικούς παραδοσικούς χορούς. Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία", στα πλαίσια των στενών δεσμών του με το Σχολείο,παρευρέθηκε στην εκδήλωση και με την ιδιότητα του ως ΧΟΡΗΓΟΣ την στήριξε όχι μόνο ηθικά.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker