Εκδηλώσεις
Μία Κυριακή... στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Σε συνέχεια του κύκλου εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος μας, "Ένα απόγευμα στο Μουσείο",  τη Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου πέραν των σταθερών εκθέσεων, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους Θησαυρούς του Ναυαγίου των Αντικυθήρων.

Περισσότερα...
 
Μία βραδιά στο... "Ποντίκι"

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, βρεθήκαμε παλιοί και νέοι απόφοιτοι, μία βραδιά στο... "Ποντίκι", συντροφιά με καλό φαγητό.

 
Ετήσια Εκδήλωση για τη Κοπή Βασιλόπιτας 2013

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα). Παράλληλα, ακολουθώντας μία από τις πλέον αγαπημένες και γλυκές παραδόσεις, σε μία αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας, οι παλιοί εκπαιδευτικοί π. Εμμανουήλ Καλύβας, κ. Αικατερίνη Χιόνη, κ. Ελπίδα Γούναρη, κ. Τριανταφυλλιά Βασιλάκη, κ. Άννα Αναστασάκου και ο κ. Διαμαντής Μαυραγάνης.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

 
Ετήσιος Εκκλησιασμός 2013

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος εκκλησιασμός των σχολείων μας στο φερώνυμο Ιερό Ναό του σχολικού συγκροτήματος Αμαρουσίου (Κανάρη 9, Μαρούσι). Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, την οποία προσέφερε ο Σύλλογός μας.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση και εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα τελετών "Ιωάννης Οικονομίδης" του Γυμνασίου Αμαρουσίου.

 
Αν είναι ορισμός σας

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, αποχεραιτίσαμε το 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμαρουσίου των σχολείων "Η Ελληνική Παιδεία", παρέα με το Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού (ΕΤΕΠΟ) και τη μουσική παράσταση "Αν είναι ορισμός σας".  Η παραδοσιακή χορωδία και η χορευτική ομάδα του Εργαστηρίου μας μετέφεραν με τις μελωδίες και το χορό τους σε μία διαφορετική και πιο ξέγνοιαστη Ελλάδα, και καλοσώρισαν με κάλαντα το νέο χρόνο. Ενώ στη παράσταση συμμετείχε η βυζαντική χορωδία και η παραδοσιακή ορχήστρα του Συλλόγου μας. Η βραδιά έκλεισε με βυζαντινούς ύμνους και έθιμα του δωδεκαημέρου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
free pokerfree poker