Κοπή Βασιλόπιτας 2016

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες,

Συνεπείς στις συνήθειες που μας φέρνουν κοντά και μας ενώνουν, σας περιμένουμε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ. στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ (Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 11 – Πρώην Πανεπιστημίου – Αθήνα ΤΚ 105 64, Τηλ: 210 3242611-3) για τη κοπή της Βασιλόπιτας.

Θα τιμήσουμε τους παλιούς μας δασκάλους: την κυρία Σταυρούλα Γεωργούντζου, την κυρία (πρεσβυτέρα) Αλεξάνδρα Οικονομίδου-Σακελλαρίου και τον κύριο Ιωάννη Σωτηρόπουλο.

Θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση για τα δεκάχρονα του ΣΑΤΕΠ.

Η είσοδος θα επιτραπεί σε όλα τα μέλη τα οποία έχουν τακτοποιήσει τη ετήσια συνδρομή τους ενώ για τα μη μέλη/συνοδούς θα υπάρξει μία επιβάρυνση 5€/άτομο. Θα δοθεί η δυνατότητα καταβολής στο χώρο της εκδήλωσης.

Μουσικά θα μας συνοδέψουν τα μέλη μας στο πιάνο Μάριος Καζάς και στο βιολί Πέτρος Ανδριώτη.

Τα φλουριά της πίτας φέτος θα είναι:

–   2 διπλές προσκλήσεις για το θεατρικό “Έγκλημα και Τιμωρία”,

–  ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια από το http://shoeshop22.com/ (Χαϊμαντά 19-21, Χαλάνδρι, 15234, Τηλ: 210 6857220) και https://www.facebook.com/shoeshop22/?fref=ts του μέλους μας Μιχάλη Χιώτη και

–   μια ωριαία συνεδρία για δύο άτομα, με επιλογές θεραπευτικού ή χαλαρωτικού massage, αρωματοθεραπeίας, απολέπισης και mind relaxation από το DrAntistress massage and wellness center (πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα, https://www.facebook.com/doctorantistress?fref=ts&__mref=message_bubble)

–   ενα μπουφαν βαμβακερο double face uni sex αξιας 170€ από την εταιρεία B.LOOSE (http://www.b-loose.gr/) που ασχολειται με την κατασκευη κ εμπορια βαμβακερων κ λινων ρουχων (Αιγεως 14, 10446, Αθηνα τηλ 210 3229682 και https://www.facebook.com/bloose.cotton/info/?tab=page_info) του μέλους μας κας Νικολογιάννη.

Να σημειώσουμε ότι λόγω του χώρου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μικρά παιδιά, ενώ παρακαλούμε για ευπρεπή ενδυμασία (η γραβάτα δεν είναι απαραίτητη για τους κυρίους)

Σας Περιμένουμε !!!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search