Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες 2014

Αξιότιμο Μέλος,

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων «η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) έχει την τιμή να σε προσκαλέσει στην τακτική μας Γενική Συνέλευση με θέματα Ημερήσιας Διάταξης – μεταξύ άλλων – την τροποποίηση κάποιων άρθρων του καταστατικού μας και τη διεξαγωγή των προβλεπόμενων βάσει καταστατικού αρχαιρεσιών μας, οι οποίες θα λάβουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμαρουσίου των σχολείων μας τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στις 11:00πμ. Δεδομένου ότι η σύγκλιση απαρτίας είναι αμφιβόλη, ανακοινώνουμε ότι η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί μετά από μία εβδομάδα στον ίδιο τόπο και χρόνο, ήτοι την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:00πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμαρουσίου (Κανάρη 9, Μαρούσι, τηλ. 210.8024125).

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης (11:00 πμ – 12:00 μμ) θα είναι τα κάτωθι:

–          Απολογισμός 2011 – 2014 από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

–          Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή των υποχρεώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

–          Πρόταση για τροποποίηση άρθρων του καταστατικού μας (Δείτε εδώ με κόκκινη ένδειξη τις τροποποιήσεις του καταστατικού).

–          Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (12:00 μμ – 16:30 μμ).

 

Η παρουσία σου και η συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Ειδικότερα σε σχέση με την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει διαπιστώσει στα πρώτα οκτώ χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου ότι συγκεκριμένες διατάξεις του καταστατικού δέον όπως αντικατασταθούν είτε για λόγους ευελιξίας είτε προκειμένου η συνολική λειτουργία του Συλλόγου στη πράξη να μην είναι ανακόλουθη με το γράμμα του καταστατικού. Στη κατεύθυνση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει όπως τροποποιηθούν τα κάτωθι άρθρα του καταστατικού μας: 8, 9, 10, 11 και 13. Σε κάθε περίπτωση, οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του καταστατικού μας. Επιπλέον, η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (12:00 μμ – 16:30 μμ) θα σηματοδοτήσει την νέα φάση στην οποία εισέρχεται ο Σύλλογός μας.  Συγχρόνως, η ευκαιρία των αρχαιρεσιών αποτελεί μια ακόμη αφορμή να έρθουν πιο κοντά οι απόφοιτοι του Σχολείου μας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει (Άρθρο 9, παρ. 1, εδ. Α΄) . Την ημέρα των αρχαιρεσιών θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με το Σύλλογο. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει τακτικά μέλη (Άρθρο 9, παρ. 5, εδ Α΄). Υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές μέχρι τη Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 είτε με fax στον αριθμό 210 3821568, είτε με e-mail στο info@satep.gr.

Ελπίζουμε να τιμήσεις και να στηρίξεις το Σύλλογο με τη παρουσία και τη ψήφο σου.

Για το ΔΣ του ΣΑΤΕΠ

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γ.Γ. Γραμματέας

Επαμεινώνδας Στυλόπουλος                                        Νικόλαος Παπαδέλης

Recent Posts

Start typing and press Enter to search