Ο ΣΑΤΕΠ σας πηγαίνει στην έκθεση Van Gogh Alive, 11-12-2017

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων Η Ελληνική Παιδεία σας προσκαλεί σε μία επίσκεψη στην έκθεση Van Gogh Alive – the experience (Νέος Εκθεσιακός Χώρος Μεγάρου Μουσικής, Λ.  Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα) την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 19.00.

Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα. Με έναν επαναστατικό τρόπο παρουσιάζει το συνολικό έργο του Βαν Γκογκ, αφηγείται την ιστορία του δημιουργού, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε. Με 40 ταυτόχρονες προβολές και ήχο υψηλής ευκρίνειας, που ζωντανεύουν τα αριστουργήματά του αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του ζωγράφου. Ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο» εικόνων, που μέσω και της διαδραστικής αλληλεπίδρασης διεγείρει τις αισθήσεις και οδηγεί τον επισκέπτη σε μια καθολική, βαθιά επικοινωνία με το έργο του Βαν Γκογκ και με τον ίδιο τον δημιουργό.

Εισιτήρια (σε ειδικές τιμές για τα μέλη μας): Ολόκληρο €13, Μειωμένο (Παιδιά, φοιτητές, άνεργοι, 65+) €11

Για να πάρετε μία γεύση αλλά και πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο www.vangoghalive.gr

Η επίσκεψη αναμένεται να διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού επισκεπτών θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε το αίτημα για κράτηση στo μέλος ΔΣ Δήμητρα Πετουμένου στο e-mail d.petoumenou@yahoo.gr αναφέροντας το όνομά σας, τον αριθμό συμμετοχών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέχρι την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search