ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΑΤΕΠ

Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων των Σχολείων Της Ελληνικής Παιδείας (ΣΑΤΕΠ), μετά από πρόταση μελών του, αποφάσισε την θέσπιση ετήσιας Υποτροφίας σε μαθητή ή μαθήτρια που επιθυμεί να φοιτήσει στα σχολεία της Ελληνικής Παιδείας. Η απόφαση αυτή θα δώσει την δυνατότητα σε ένα νέο άνθρωπο να λάβει την γνώση, τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το σχολείο μας.

Οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες, τόσο για την υποβολή υποψηφιότητας προς λήψη της υποτροφίας, όσο και για την συγκέντρωση του ποσού και του χρόνου επιδότησης, θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στην παρούσα φάση και καθώς ο χρόνος πιέζει για τις εγγραφές αποφασίσθηκε να γίνει η αρχή του θεσμού με επιδότηση άριστου μαθητή του σχολείου, που η οικογένεια αντιμετωπίζει έκτακτη οικονομική δυσχέρεια και αδυνατεί να στηρίξει την συνέχιση της φοίτησης, με το ποσό των 1500 ευρώ. Την αναγκαιότητα της στήριξης επισημαίνει μέλος μας που χορηγεί τα πρώτα 500 ευρώ.

Όποιο Μέλος του ΣΑΤΕΠ επιθυμεί επώνυμα ή ανώνυμα να συμμετάσχει στην φετινή αρχική επιδότηση Υποτροφίας Μαθητού/τριας για τα σχολεία της Ελληνικής Παιδείας, μπορεί να καταθέσει το αντίστοιχο ποσό στον Λογαριασμό του ΣΑΤΕΠ Τράπεζα Eurobank – IBAN: GR43 0260 2360 0003 0010 1101 731 με την ένδειξη “ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ” ή να τα δώσει σε κάποιο μέλος του ΔΣ που γνωρίζει προσωπικά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

ΠΑΥΛΟΣ Γ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ

Recent Posts

Start typing and press Enter to search