Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες – 14-1-2018

Αξιότιμο Μέλος,

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) έχει την τιμή να σε προσκαλέσει στην τακτική του Γενική Συνέλευση με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης, συμπεριλαμβανομένης και της διεξαγωγής των προβλεπόμενων βάσει καταστατικού αρχαιρεσιών μας. Η τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμαρουσίου των σχολείων μας τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στις 11:00πμ. Δεδομένου ότι η σύγκληση απαρτίας είναι αμφίβολη, ανακοινώνουμε ότι η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί μετά από μία εβδομάδα στον ίδιο τόπο και χρόνο, ήτοι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στις 11:00πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμαρουσίου (Κανάρη 9, Μαρούσι, τηλ. 210.8024125).

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης (11:00 πμ – 11:30 μμ) θα είναι τα κάτωθι:

– Απολογισμός 2014 – 2018 από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

– Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή των υποχρεώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

– Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (11:30 μμ – 16:30 μμ).

Η παρουσία σου και η συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα σηματοδοτήσει τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται ο Σύλλογός μας. Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαία τη παρουσία σου σε αυτή μας τη συνάντηση. Συγχρόνως, η ευκαιρία των αρχαιρεσιών αποτελεί μία ακόμη αφορμή να έρθουν πιο κοντά οι απόφοιτοι του Σχολείου μας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει (Άρθρο 9, παρ. 1, εδ. Α΄) . Την ημέρα των αρχαιρεσιών θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με το Σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή για το έτος 2018 είναι 15 € ενώ για τους φοιτητές είναι 10€. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει τακτικά μέλη (Άρθρο 9, παρ. 5, εδ Α΄). Υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές μέχρι τη Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 είτε με fax στον αριθμό 210 3821568, είτε με e-mail ep.styl@slo.gr (με την ένδειξη ΣΑΤΕΠ).

Ελπίζουμε να τιμήσεις και να στηρίξεις το Σύλλογο με τη παρουσία και τη ψήφο σου.

Για το ΔΣ του ΣΑΤΕΠ

Ο Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Επαμεινώνδας Στυλόπουλος   Παύλος Βακαλόπουλος

Recent Posts

Start typing and press Enter to search