Κοπή Βασιλόπιτας 2012


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματκών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο Μέγαρο, Ρηγίλλης 1, Αθήνα) πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας για την Κοπή της Βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν για τη προσφορά τους οι υπηρετήσαντες τους μαθητές των σχολείων μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, κ. Ελένη Σκάρπα, κ. Βασιλική Βακαλοπούλου, κ. Αγγελική Γκατζάρου και ο κ. Ευριπίδης Ιεσσαί.


Οι αγαπημένοι μας Καθηγητές, κ. Γκατζάρου, π. Απόστολος και ο κ. Καραΐσκος

Η προσέλευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης στο χώρο της εκδήλωσης

Τα μέλη και οι φίλοι μας που για άλλη μια φορά έδωσαν ζωή στην Κοπή της Βασιλόπιτας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο προλόγησε ο κ. Άγγελος Βακαλόπουλος, ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Επαμεινώνδας Στυλόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος μας μίλησε για τις εμπειρίες του τη σύντομη παρουσία του στα Σχολεία της Ελληνικής Παιδείας αλλά και τη διαδρομή του στην ιεροσύνη

Η απόφοιτος των σχολείων μας Μαρία Δικήτα – Πετράκη μας μίλησε για την διευθύντρια των σχολείων μας κ. Αικατερίνη Γκατζάρου.

Η Διευθύντρια των σχολείων μας κ. Αικατερίνη Γκατζάρου παραλαμβάνει το ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας από τον κ. Χαράλαμπο Καραθάνο.

Ουσιαστικά και βαθύτατα συγκινητικά, τα όσα μας διηγήθηκε η κ. Αικατερίνη Γκατζάρου, αφήνοντας μας να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και να ευχαριστήσουμε την τύχη που την έφερε κοντά μας, κατά παρέκκλιση των δικών της ονείρων, για να μας αγαπήσει σαν δικά της παιδιά και να μας οδηγήσει στο καλύτερο που μπορούμε να γίνουμε.

Ο απόφοιτος των σχολείων μας κ. Θοδωρής Παπαδόπουλος, σήμερα Διευθυντής marketing στη Yamaha μοτοδυναμική, μοιράστηκε μαζί μας τις παιδικές του αναμνήσεις από την κ. Βασιλική Βακαλοπούλου.

Η διευθύντρια των σχολείων μας κ. Βασιλική Βακαλοπούλου λαμβάνει την τιμητική πλακέτα, από ένα αγαπημένο της πρόσωπο, τον ανιψιό της και μέλους του Συλλόγου μας κ. Παύλο Βακαλόπουλο.

Βαθύτατα συγκινημένη, τόσο εκείνη όσο και εμείς, η Δασκάλα μας κ. Βασιλική Βακαλοπούλου μοιράστηκε μαζί μας εικόνες από τα χρόνια που πέρασε στα σχολεία μας.

H απόφοιτος των σχολείων μας κ. Ευαγγελία Γιακουμάκη, μας μίλησε για τις αρχές, τις αξίες και την αγάπη της διευθύντριας μας, κ. Ελένης Σκάρπα, που δυστυχώς λόγω της εύθραυστης υγείας της δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας, αν και το ήθελε πολύ. Ωστόσο το μυαλό και η αγάπη της ήταν σε εκείνη την αίθουσα, από όπου της λέγαμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε για εμάς.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στην κ. Βασιλάκη, εκπρόσωπο της κ. Ελένης Σκάρπα, η μαθήτρια της, καθηγήτρια των σχολείων και αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Μαρία Χρόνη.

Στο κόσμο των αναμνήσεων της από τη κ. Ελένη Σκάρπα μας ταξίδεψε η απόφοιτος των σχολείων μας κ. Αλεξάνδρα Πολυχρονίου.

Το έμπρακτο ευχαριστώ μας παρέδωσε στον κ. Ευριπίδη Ιεσσαί, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Κλείνοντας τον κύκλο των τιμώμενων προσώπων ο κ. Ευριπίδης Ιεσσαί, μας μίλησε για όσα δίδαξε στους παλαιότερους από εμάς και άφησε παρακαταθήκη αρχών και αξιών στους νεώτερους.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Σχολείων μας κ. Π. Κουτρίκης, παρών σε όλες μας τις εκδηλώσεις, για άλλη μια φορά μας ευχήθηκε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά του για τη χρονιά που διανύουμε.


Η ώρα Κοπής της Βασιλόπιτας

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

Στη κλήρωση το μέλος του Συλλόγου μας κ. Παύλος Βακαλόπουλος αποτάθηκε σε ένα μέλλοντα απόφοιτο για να διαλέξει τον τυχερό του 2012.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search