Βασιλόπιτα 2020

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση αποφοίτων μας πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας 2020 του ΣΑΤΕΠ στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου. Την πίτα ευλόγησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος, ο οποίος απευθύνθηκε στα μέλη του Συλλόγου με λόγια αγάπης, τονίζοντας τη σημασία της πνευματικής καλλιέργειας και των αξιών που έλαβαν από το σχολείο τους, προκειμένου να έχουν ενεργό ρόλο απέναντι στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η δασκάλα Φανή Καρκάτσα και η καθηγήτρια Ευγενία Πιτταδάκη για την μακρόχρονη προσφορά τους στα σχολεία μας, αλλά και η απόφοιτος και ενεργό μέλος του ΣΑΤΕΠ, Όλγα Μαλανδράκη, Ερευνήτρια Φυσικής Διαστήματος στο Αστεροσκοπείο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών Ηλίου-Γης της Ευρωπαϊκής Γεωφυσικής Ένωσης, για το επιστημονικό της έργο.

Βραβεύθηκαν, επίσης, οι πρωτεύσαντες των Λυκείων του σχολείου μας, στις Πανελλήνιες εξετάσεις του περασμένου έτους, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε στην εκδήλωση η βραβευμένη θεατρική ομάδα μαθητών του σχολείου μας με εύθυμο θεατρικό δρώμενο.

Και του Χρόνου!

Φωτογραφίες εκδήλωσης

Recent Posts

Start typing and press Enter to search