ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ

Αξιότιμο Μέλος,

  Ο Σύλλογος Αποφοίτων των σχολείων «η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ), έχει την τιμή να σε προσκαλέσει στην τακτική μας Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνδυαστεί με τις προβλεπόμενες βάσει καταστατικού αρχαιρεσίες/εκλογές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στoν ανοικτό χώρο εκδηλώσεων (φουαγιέ) του Λυκείου Μελισσίων των Σχολείων μας, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00πμ. Λόγω αμφιβόλου επιτεύξεως απαρτίας, βάσει καταστατικού, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά από μία εβδομάδα στο ίδιο τόπο και χρόνο.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και  ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ/ΕΚΛΟΓΕΣ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 

11:00 – 18.30πμ

στο Λύκειο των σχολείων μας στα Μελίσσια (Κορυτσάς14 ),
διαβεβαιώνοντας για την πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων για την πανδημία Covid.

Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί η

ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
09.30-14.00 

του συλλόγου μας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”. Να σημειωθεί η αναγκαιότητα της εποχής για προσφορά αίματος, δηλαδή ΖΩΗΣ, καθώς και η σημαντική συμμετοχή του Συλλόγου μας στις ανάγκες των μελών του.

 

Επίσης, Θα έχουμε την ευκαρία να εκκλησιαστούμε καθώς θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος που βρίσκεται στο σχολείο

ΟΡΘΡΟΣ και ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
07.30 – 10.00

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης (11:00 πμ – 11:30 πμ) θα είναι τα κάτωθι:

  • Απολογισμός 2018 – 2021 από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή των υποχρεώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Η παρουσία σου και η συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο χρειάζεται στήριξη και παρότρυνση να συνεχίσει τις δράσεις του Συλλόγου στην ιδιαίτερη εποχή που διανύουμε.

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα (Άρθρο 9, παρ. 1, εδ. Α΄) . Την ημέρα των αρχαιρεσιών θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο.

Επιστολική Ψήφος : τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μπορούν να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, στέλνοντας email με τα ονόματα της επιλογής τους (έως 5), στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Κο Πούλιο Κωνσταντίνο (c.poulios@yahoo.com ) την ώρα της εκλογικής διαδικασίας (19/9/2021 11.00-18.30) Προϋπόθεση η αποστολή, ταυτόχρονα με την ψήφο, του αντιγράφου της κατάθεσης της συνδρομής των 15 ευρώ που θα είναι ενιαία για το 2021 και 2022 λόγω τρεχουσών συνθηκών. Το ψηφοδέλτιο θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του συλλόγου την Παρασκευή 17/9/2021.
Eurobank – IBAN: GR43 0260 2360 0003 0010 1101 731

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη (Άρθρο 9, παρ. 5, εδ Α΄). Υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές μέχρι τη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου είτε στο fax 210 7227201, είτε στο email info@satep.gr.

 

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να μας δηλώσεις οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία επικοινωνίας.

Ελπίζουμε να τιμήσεις και να στηρίξεις το Σύλλογο με τη παρουσία και τη ψήφο σου.

 

Για το ΔΣ του ΣΑΤΕΠ

Ο Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
Παύλος Βακαλόπουλος  Eπαμεινώνδας Στυλόπουλος

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search